Авио линии


 

Авио билети за сите светски дестинации по најповолни цени, со сите авио компании вклучувајки летови и со ниско буџетните компании, Wizzair, EasyJet, Rayanair ... Одберете дестинација која ќе ги исполни сите Ваши желби.....

Редовен Автобуски Превоз до Аеродром Александар Велики Скопје

Билетот во еден правец чини 150 денари!

ЗАБЕЛЕШКА: ДОКОЛКУ ИМА ЗАДОЦНУВАЊЕ НА ЛЕТОВИТЕ, АВТОБУСКИОТ ПРЕВОЗ СООДВЕТНО ЌЕ БИДЕ ОРГАНИЗИРАН.
 

top